Myyty!

[dropcap style=”font-size: 40px; color: #9b9b9b;”] V [/dropcap]vuoden alussa laitoin parivaljakon myyntiin. Täysveljeksille ei valitettavasti löytynyt yhteistä kotia ja ruunat ovat joutuneet totuttelemaan elämään erillään. Leif sai uuden omistajan heinäkuun alussa ja on nyt muuttanut pohjanmaalle. Myynnissä on vielä Leifin pikkuveli Lille.

Illinois (Lille) s.2005 sk.155cm

Lue koko tarina miten Lille päätyi minulle täältä. Myös lisää kuvia.

Lille on todella kiltti käsitellä ja sillä on utelias ja ystävällinen luonne. Lapsikin taluttaa Lilleä minne vaan. Lille tulee hyvin toimeen hevosten kanssa tarhassa ja ei yritäkään päästä pomoksi. Lille on kuitenkin leikkisä ja juokseen ja leikkii mielellään.

Lilleä on ajettu parissa ja toimii siinä hyvin. Lille on kilpaillut parissa kerran. Yksikössä Lilleä on ajettu muutamia kertoja ongelmitta. Lilleä on ohjasajettu paljon ja sen ajettavuus on hyvä. Pienellä treenillä Lillestä saa toimivan valjakkohevosen. Lilleä on aina ajettu nivelkuolaimella ja sillä on herkkä hyvä suu.

Lilleä on ratsastettu säännöllisesti koko kesän ja se osaa ratsastuksen alkeet. Yleisesti Lille tykkää tehdä töitä ja liikkuu itsestään eteen. Edestä se on vielä epätasainen mutta kevyt kädelle. Lillellä on maastoiltu vain ajaen parissa ja käsihevosena vaunujen perässä. Traktoreita saattaa katsella epäluuloisesti mutta maantiellä ohittavat rekat eivät haittaa.

Lille on ollut täysin terve koko Suomessa olon aikana. Kaviot ovat vahvat ja kengittäessä ei ole mitään ongelmaa. Lille on madotetut, rokotetut ja hampaat on hoidettu.

Tule tutustumaan, Lillestä on vaikea olla pitämättä! Myös mahdollisuus pidempiaikaiseen ylläpitoon. Lillellä on ratsastettu koko kesän.

Lille hyppää mielellään. Selästä lähinnä mennyt puomeja. (Kuva: (C) Pia Hindersson)

Lille tarhassa. Kuvan loimi tulee hevosen mukana.

Lille käsihevosena Pohjan keskustassa.

Lille nauttii tarhan kevätsiivouksesta. Lille liitää kuvassa viimeisenä. Lille & Leif osallistuivat 2011 valjakkokisoihin Salossa ja pääsivät tämän vuoden mainoskuvaan. Lille lähempänä kameraa.

Kuvassa Lille

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Pia · 25/08/2013 at 19:44

Hej, eftersom jag tagit bilden där Lille blir löshoppad vill jag att ©Pia Hindersson ska stå under fotot. Annars får du lov att ta bort det. 🙂

Lotta · 25/08/2013 at 20:20

Absolut, jätte fin bild!

Lotta · 24/09/2013 at 16:34

Lille on löytänyt kodin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *