[dropcap style=”font-size: 40px; color: #9b9b9b;”] O[/dropcap]lipa ihana viikonloppu! Lauantaina meillä kävi kaksi nuorta friisiä Lohjansaaresta. Olen käynyt pitämässä ajotunteja ja ohjasajanut heppoja säännöllisesti joka toinen viikko heinäkuusta asti ja sekä hevoset että kuski kehittyvät hienosti. Joka kerta on tapahtununt muutosta parempaan.

Nyt 4 ja 6-vuotiaat hevoset tulivat meidän kentälle ajamaan harjoitusvaunuillamme. Emme ole käyttäneet vaunuja yli vuoteen mutta nyt ne kaivettiin esiin. Korkean etukaaren takia ne ovat turvallinen vaihtoehto kokemattomille hevosille. Vaunuissa saa kuitenkin hyvän ajoasennon ja niistä näkee hyvin ajaa. Kotona friisejä ajetaan (ainakin toistaiseksi) koppakärryillä. Molemmat hepat toimivat hienosti ja oli todella hauskaa päästä itsekin ajamaan!

[dropcap style=”font-size: 40px; color: #9b9b9b;”] O[/dropcap]mat hevoset saivat uudet Globus Sportin sadeloimet. Kävin ostamassa ne kotimatkalla Inkoon Lillhammarin Stallbodenista ja pääsin samalla tutstumaan Petran Westerlingin talliin ja hienoihin kasvatteihin. Kerroin ettei viime vuoden loimista ole paljoakaan jäljellä ja sain kaupan päälle antibitesprayn. Spray ei haise mutta omaankin suuhun jäi paha maku ja loimet ovat toistaiseksi saaneet olla rauhassa! Kiitos Petra vinkistä!

Video viime vuotisten loimien muistoksi… =)

Kuvissa: Veere tamma, uusi kivetys ja Leifin ja Lillen uudet loimet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *