Viime vuonna tapahtui paljon mielenkiintoisia asioita joihin on vielä tarkoitus palata myös täällä blogissa. 

Vuoden 2016 päätapahtumat olivat 1-tason valmentajan tutkinto, onnistuneet valmennusviikonloput Kotisillassa, pari starttia hienolla Suomenhevos oriilla Saarelan Viljami, Calvinilla pari starttia joissa poneille uusi vaikea kouluohjelma sekä Deilinan mahtava suoritus Calvinilla SM-kisoissa. Vuoden kohokohta oli kuitenkin tyttäremme syntymä joulukuun lopussa. Nyt hän on pian pari kuukautta ja arkeen on tullut taas jonkinlainen rytmi ja rutiini. 

Poikamme Otto on innokas hevosmies ja osaisi jo nyt vuoden ja kymmenen kuukauden ikäisenä ohjeistamaan tuuraajaa tallin hoidossa. Hän on mukana tekemässä tallia päivittäin ja ratsastaa usein Lilla Gubbenilla tarhaan tai jonkin hieman pidemmän lenkin. Tytär ei vielä ole hevosta nähnytkään.

IMG_20170120_172614_306
Otto tallihommissa.  

ensimmainen ajotuntiEnsimmäinen isän antama ajotunti. Kun kilpailemaan ei pääse vuosiin en ythään ihmettele että Euroopassa valjakkokuskien lapset aloittavat poninelivaljakoilla. =)

Calvinia olen taas päässyt liikuttamaan ja tavoite on rakentaa ponille taas kuntoa pari kuukautta ja päättä sen jälkeen miten siitä jatkamme.

IMG_20170121_140836_796Calvinin kunto ei ole yhtä nollassa kuin viime tauon jälkeen.

Päässäni on liikkunut paljon asioita joista olen halunnut kirjoittaa ja muutama teksti onkin puolessa välissä mutta enpä ole saanut mitään julkaistua. Samoin kävi tällekin tekstille jo kertaalleen ja opinkin siitä että kirjoitukset on pidettävä lyhkäsinä. Tästä leikkasin pois kirjavinkin ja kirjoitan siitä ensi kerralla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *