Hällskullan talli on valjakkokuskien Fredrik von Schantzin ja Charlotta Turun kotitalli. Talli sijaitsee Raaseporin Pohjassa rauhallisissa maalaismaisemissa.

 

 

Talli pihalta katsottuna.

Laidun tallilta katsottuna.

Talli on rakennettu 1995 ja laajennettu 2002. Kotoisassa tallissa on tilaa 12 hevoselle. Karsinat ovat käytettävissä kursseilla tai valmennettaville hevosille. Tallin jatkeena on heinävarasto, jonka kesäisin täytämme vuokrapeltojen heinillä. Kuivikkeena käytämme olkipellettiä.

 

 

Tallin yhteydssä on 40x30m aidattu ja valaistu ratsastuskenttä sekä laitumia. Hevosemme ovat aina ulkoileet pienissä laumoissa ja saavat sään salliessa olla ulkona koko päivän. Tarhamme ovat monipuoliset ja luonnonmukaiset.

 

Tallin viereisessä rakennuksessa on satulahuone sekä puulämmitteinen kuivaushuone loimille. Meidän tallikissamme viihtyy hyvin takan lämmössä.

 

Tällä hetkellä meillä on neljä omaa hevosta. Veere ja Johan ovat friisiläisiä ja toimivat sekä yksikössä että parissa. Welsh B-ruuna Calvin on Lotan kasvatti ja kokenut valjakkoponi, joka on kilpaillut kansainvälisellä tasolla. Calvin on tallimme päällikkö ja varsinainen persoona. Tallin maskotti ja lastemme suosikki on hollantilainen minipoli “Lilla Gubben”.

Edellisen parivaljakon hevoset laitumella. Vasemmalla Robin, joka on kokenut valjakkohevonen, joka toimi Schannen parissa pitkään. Lisäksi Robin kilpaili pari kautta valmentajamme Tomas Erikssonin nelivaljakossa.

Calvin metsätarhassa.

Talli.